Més vídeoconsultes amb els clients per la pandèmia

La pandèmia ha multiplicat les vídeoconsultes dels clients i ha provocat un canvi total en la forma de relacionar-nos amb ells

Teníem molt clar que el futur passava per la transformació del món de les assessories a través de la digitalització, però ningú podia imaginar que una pandèmia per la Covid-19 podria canviar la nostra manera d’interactuar amb els clients i clientes.

En el 2019 ja vàrem apostar per una forta inversió en la digitalització dels processos i de les relacions amb els clients,  quan vam potenciar la vídeoconsulta, però va ser en el 2020, a causa del confinament pel Coronavirus, quan vam passar de 20 a 300 videoconferències mensuals i esperem superar les 4.000 a finals d’any. Ha estat tot un repte per als nostres assessors gestionar aquest canvi i afrontar la manera de relacionar-nos amb els clients.

La pandèmia ha ajudat a canviar la nostra manera d’interactuar amb els clients. Ara som molt més propers en incrementar la relació de manera més fàcil, ràpida i còmoda.

Tot això ha estat possible gràcies a l’esforç de tot l’equip que formem part de Grup Simon en adaptar-nos a les veritables necessitats  dels nostres clients.

Seguim avançant cap al “win-win”.
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Skip to content