ASSESSORAMENT INTEGRAL

Adaptat a les necessitats d’autònoms, empreses i particulars.

Protagonitzat per un equip professional, qualificat i amb experiència.

AMB QUÈ T’AJUDEM?

T’ajudem a portar-ho tot al dia, de forma legal i estratègica.

Assessoria per autònoms

Com a emprenedor autònom, sabem que el teu temps té molt de valor. Per aquest motiu, ens impliquem en tots els àmbits de la teva activitat professional, perquè tu et puguis centrar en obtenir beneficis pel teu negoci.

Comencem?

Assessoria per empreses

Per a la teva empresa, t’oferim totes les facilitats per no haver de preocupar-te per res a nivell administratiu, comptable, fiscal, laboral, etc.

Amb un assessor personal al servei del teu negoci.

Despreocupa’t!

Assessoria per particulars

Mai t’has plantejat quines necessitats pots tenir com a particular en quant a assessorament i gestió?
Deixa’ns explicar-te tot el que podem fer per tu i com podem ajudar-te a estalviar, a resoldre els teus dubtes laborals, etc.

Ens necessites?

És hora de dedicar-te
només a la teva
empresa

Perquè, de la resta, ja ens
n’encarreguem nosaltres

tot el que podem fer
pel teu negoci

T’ajudem a portar-ho tot al dia, de forma legal i estratègica.

COMPTABLE

Fem la funció d’assistència en processos gerencials de l’àrea comptable, financera i tributària de la teva empresa. T’oblidaràs dels números, per centrar-te en el més important: el teu negoci.

LABORAL

Gestionem totes les accions relacionades amb l’àmbit laboral del teu negoci: tramitació de contractes, baixes, acomiadaments, nòmines, liquidacions, etc.

FISCAL

Mantenim el teu negoci al dia de les seves obligacions fiscals, portant a terme totes les tasques requerides a la operativa diària, per buscar i optimitzar l’estalvi fiscal.

ADMINISTRATIU

Assessorem i tramitem tots els documents necessaris en el seu àmbit empresarial i particular, davant les diferents administracions i organismes oficials.

JURÍDIC MERCANTIL

T’oferim tot l’assessorament i ajuda legal que requereixi el teu negoci, per resoldre qüestions jurídiques, amb la és estricta confidencialitat, professionalitat i privacitat.

ASSEGURANCES

Posem a l’abast de la teva empresa tot un ventall d’opcions en assegurances, amb totes les cobertures necessàries per tenir cobertes totes les àrees del teu negoci.

tot el que podem fer per tu
I, si ets particular, també tenim les millors opcions,
perquè puguis gaudir de la màxima tranquil·litat.

PATRIMONI I HERÈNCIES

Protegim el patrimoni empresarial o familiar a través de la constitució de societats o protocols familiars. Estem especialitzats en la liquidació d’herències.

FISCAL

Comptem amb més de 40 professionals qualificats dedicats a atendre i donar suport a particulars en la operativa diària, buscant sempre els millors beneficis i estalvis fiscals.

ADMINISTRATIU

Assessorem i tramitem tots els documents necessaris en el seu àmbit particular, davant las diferents administracions i organismes oficials a nivell públic.

JURÍDIC MERCANTIL

T’oferim tota la ajuda legal, per resoldre les qüestions jurídiques que ens plantegis, amb un tracte personalitzat i basat en la més estricta confidencialitat i privacitat.

ASSEGURANCES

Posem a l’abast de la teva família tot un ventall d’opcions en assegurances, amb totes les cobertures: salut, vida, llar, automòbil, assistència, jubilació, etc.

Ves al contingut