65 anys de Grup Simon: el nostre agraïment

La gratitud en silenci no serveix a ningú: Grup Simon compleix 65 anys i és un bon moment per a l’agraïment

Quan Pere Simon va iniciar el projecte, un mes de gener de l’any 1957, va tenir clar que no volia una carrera de velocitat, sinó de fons, de constància i esforç, i  afortunadament hem tingut la sort de mantenir-lo viu durant 65 anys.

Ha sigut un camí, no de grans èxits, però sí de petits i constants èxits, i també amb petits fracassos i desenganys, que ens han ajudat a millorar i a aprendre a superar les dificultats, que ha estat el que ens ha permès progressar any rere any.

Iniciat un nou exercici, vull donar les gràcies a tot l’equip humà de Grup Simon Assessors, que ha treballat durament durant el 2021 per iniciar un nou rumb estratègic a la nostra professió per tal d’incrementar el valor dels nostres serveis i complir amb les expectatives dels nostres clients d’acompanyar-los en el creixement.

Josep M, Elisabet, Manel, Josep, Xavi, Sílvia, Ariadna, Albert V, Toni, Xavier A, Oriol, Valentí, Carmen, Ester, Núria, Joaquima, Joana, Ricard, Jordi Q, Rachid, Susanna, Pepe, Nuri, Joan, Araceli, Nadina, Raul, Maite, Abigail, Dídac, David G, Jaume S, Isaac, Pepi, Tere, Jaume R, David M,  Vitaliy, Eva, Jessica, Laia, David G… Mil gràcies!

Gràcies també a tots aquells treballadors que al llarg dels 65 anys han passat i deixat empremta a l’empresa; a tots aquells que ens han deixat; al nostre partner Axa; als despatxos col·laboradors; i els principals proveïdors com Sage, Visual, Oriol López, Amado, Mútua Intercomarcal, Esolvo, Acom, Data Risc, Prevencicat, Mutua Montanyesa, IPMàrqueting, La Factoria i Desig Esdeveniments.

I sobretot, un gran agraïment als nostres clients per la seva confiança i amistat que des de fa 65 anys ens han donat i que han fet possible ser el que som.

Gràcies, gràcies, gràcies! A totes i tots per fer possible que seguim fent camí tan ben acompanyats.

CATEGORIA:
Veure totes les categories
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Skip to content