ASSEGURANÇA DE VIDA

Perquè el futur és imprevisible i incontrolable però, per sort, es pot protegir. L’assegurança de vida AXA s’adapta a cada moment de la teva vida i situació personal, perquè et permet escollir les cobertures i garanties que necessites.

UNA ASSEGURANÇA QUE ET PERMET
VIURE AMB MÉS TRANQUIL·LITAT

Cobertures principals:

Defunció per qualsevol causa.

Incapacitat permanent absoluta.

Malalties greus.

EL FUTUR DEL TEUS, BLINDAT AMB UNA ASSEGURANÇA DE
VIDA ADAPTADA A LES TEVES NECESSITATS

Assegurances de vida AXA

VIDA PROTECT

L’assegurança de vida més flexible. Amb garantia obligatòria per defunció i altres cobertures a escollir: incapacitat permanent absoluta, incapacitat permanent total, bestreta de capital per despeses de sepeli, per impostos de successions, etc.

VIDA PROTECT DONA

Vida Dona d’AXA et proporciona la tranquil·litat necessària per gaudir plenament de tots els teus moments presents i futurs. Amb tots els serveis disponibles al pla Vida Protect, així com una revisió anual ginecològica que inclou diferents serveis.

VIDA PROTECT SENIOR

Perquè les teves necessitats actuals no són les mateixes que fa uns anys, disposem de productes que s’adapten a l’etapa de la vida a la que et trobes. Totes les cobertures de Vida Protect i consultes d’oftalmologia otirronolaringologia, urologia, etc.

VIDA DEPENDÈNCIA PLUS

Dona resposta a una de les necessitats més importants de la nostra societat, amb una incidència cada vegada més gran a les situacions relacionades amb la dependència. Una assegurança que et proporciona capital i protecció econòmica a llarg termini.

VIDA REPATRIACIÓ

Per aquelles persones estrangeres amb residència a Espanya, oferim una Assegurança de Vida específica per a nous residents, dissenyada per cubrir totes les teves necessitats específiques de protecció i Servei de Repatriació.

Coneix tots els avantatges
de l’assegurança de VIDA AXA

· Protegeix a qui més estimes des de 0,50€ al dia.
· Accés a una àmplia xarxa de metges, nutricionistes, especialistes en l’exercici físic i psicòlegs des del mòbil o PC (mitjançant xat o vídeo consultes).
· Segona opinió mèdica en cas de malaltia greu ja diagnosticada.
· Seguiments personalitzats i recomanacions per millorar els teus hàbits de salut.
· Serveis de salut i benestar com massatges, fisioteràpia i molt més, amb descomptes de fins el 70%.
· Els teus beneficiaris disposaran de fins a 6.000€ com a bestreta de despeses de sepeli i per al pagament d’impostos de successions.
· Podràs contractar la teva assegurança Vida Protect fins als 74 anys i renovar-lo fins els 80 anys, amb cobertura de defunció.
· A més, comptaràs amb el Racó de Vida Saludable amb el que podràs accedir a metges generals, entrenadors personals, nutricionistes, psicòlegs, etc.
Ves al contingut