Des de 2016 T’assessorem
a l’Escala

horario logo

Horari

Dill a Dij de 9:00-14:00 i 15:15-18:00. Div de 9:00-14:00
Horari estiu: 15 Jul – 15 Set
de Dill a Div de 9:00 a 14:00

telèfon logo

Truca’ns

T: 972 010 129

SERVEIS D’ASSESSORIA A L’ESCALA
Per autònoms, empreses i particulars

Assessoria
administrativa

Assessoria
fiscal

Assessoria
jurídica – mercantil

Assessoria
transaccional

Assessoria
comptable

Assessoria
laboral

Assessoria
patrimonial

Més de 65 anys d’experiència en assessoria i consultoria estratègica

Grup Simón Assesors interior oficina l'escala

La teva oficina a l’Escala

A Grup Simon portem més de 65 anys acompanyant i assessorant particulars i empreses amb la màxima professionalitat. Ens avancem a les necessitats del client, buscant la seva màxima protecció, a través dels nostres productes i serveis desenvolupats, orientats a adequar la nostra actuació a les necessitats socials del futur, pensant globalment i actuant localment.

L’any 2016, Grup Simon va obrir la seva seu a L’Escala, amb la intenció i decisió d’exercir una professió dedicada a l’assessorament d’empreses i famílies d’aquesta localitat. Sense dubte, una professió que exigeix un fort compromís, una alta professionalitat i un servei exigent per permetre als nostres clients sentir-se acompanyats en els moments de dificultat, de presa de decisions i en la realització dels seus projectes, tot això amb dos objectius clars: blindar l’empresa i ajudar-la a créixer.

Més de 15.000 persones avalen els nostres serveis no només a L’Escala, sinó també en altres localitats de Catalunya i, dia a dia, ens respalden amb la seva confiança i fidelitat. Gràcies a tots els avantatges que Grup Simon els hi ofereix, els nostres clients poden gaudir de la tranquil·litat d’estar ben assessorats i amb tots els seus processos burocràtics, jurídics, etc. cent per cent controlats.

Si vius a L’Escala i necessites assessorament especialitzat, no dubtis en cercar ajuda quan més ho necessitis, per la teva empresa o per qualsevol servei que puguis necessitar a nivell familiar o personal. A Grup Simon estem per ajudar-te de forma integral en tot el que necessitis, per estar cobert a tots els nivells.

Comença a formar part del nostre cercle de clients fidels i comptaràs amb els màxims beneficis que una assessoria pot oferir-te.

EL NOSTRE EQUIP

Multidisciplinar, especialitzat i amb motivació

DIGA’NS QUÈ NECESSITES

Omple el següent formulari
i et respondrem el més aviat possible
Ves al contingut