ASSEGURANÇA DE COTXE

Una assegurança pel teu vehicle, que et permet pagar només pel que realment necessites. Amb AXA, gaudiràs de la primera assegurança dissenyada pensant en les necessitats REALS dels conductors.

Escull la modalitat que més s’adapti a les teves
necessitats de la teva assegurança flexirapid

Viu el teu cotxe al màxim, estalviant al màxim.

TERCERS
BÀSICS

L’assegurança pel teu cotxe, pensada amb les cobertures bàsiques que necessites. Recomanable per persones que fan servir el seu vehicle de forma ocasional i no diària. Amb cobertures com responsabilitat civil, assegurança del conductor, assistència a carretera i grua, etc.

TERCERS +
LLUNETES

Una assegurança òptima per circular amb tranquil·litat, sabent que cobreix qualsevol tipus d’incident amb tercers, el trencament de llunetes, assegurança del conductor, assistència a carretera i grua, tallers d’AXA, defensa legal, etc.

TERCERS + LLUNETES + INCENDI + ROBATORI

L’assegurança més complerta pel teu vehicle, que cobreix els possibles danys a tercers, llunetes, incendi del teu vehicle, robatori o furt, assegurança del conductor, assistència a carretera i grua, defensa legal i reclamació de danys, etc.

TOT RISC AMB FRANQUÍCIA

La teva assegurança amb franquícia que inclou responsabilitat civil, ruptura de llunetes, incendi, robatori i furt, danys propis, assegurança del conductor, assistència a carreteres i grua, tallers AXA, defensa legal i reclamació de danys, etc.

TOT RISC SENSE FRANQUÍCIA

La teva assegurança sense franquícia, que inclou les mateixes cobertures que amb franquícia, però cobrint-te un percentatge superior. Comptaràs amb tota la tranquil·litat al volant del teu vehicle, perquè comptaràs amb la millor cobertura.

Si vols conèixer les cobertures opcionals que pots afegir a
la modalitat que hagis seleccionat, no dubtis en posar-te
en contacte amb nosaltres.

FlexiRapid

Compara totes les cobertures que inclou cada assegurança pel teu cotxe i escull la que més s’adapti a les teves necessitats. Et que tinguis especial atenció a la assiduïtat amb la què condueixes el teu vehicle.

Tercers
bàsic

Tercers
amb
llunetes

Tercers amb
llunetes, incendi i robatori

Tot risc amb
franquícia

Tot risc sense
franquícia

Assegurança del Conductor de 15.000€

Responsabilitat Civil

Assistència a carretera i Grua Estàndard a Espanya

Servei de reparació FlexiRapid

Defensa legal i reclamació de danys

Ruptura de llunetes

Incendi del vehicle

Robatori i furt del vehicle

Danys propis

Altres cobertures opcionals
· Assistència complerta: amb una millora considerable en el servei de grua per tu i pels teus acompanyants. A més, ofereix assistència en cas de punxar roda, mancança de combustible, pèrdua o robatori de claus, etc.
· Assistència a l’estranger: amb servei de grua a l’Espai Econòmic Europeu, Marroc i els països integrants del conveni Inter-Bureaux.
· Vehicle de substitució: per no haver d’interrompre el teu dia a dia, podràs disposar d’un vehicle de substitució segons disponibilitat en cas de robatori o accident.
· Recurs de multes: per comptar amb un equip de professionals que t’assessoraran en els tràmits que has de portar a terme per fer el recurs o anul·lació d’una multa.
· Lliure elecció de taller.
· Ampliació de l’Assegurança del Conductor i, en cas d’accident, tindràs dret a una indemnització econòmica que hagis escollit per fer front als danys que pateixis, ja siguin parcials o totals.
· Doble capital per defunció, amb el que podràs multiplicar per 2 la teva assegurança del conductor i augmentar així la protecció dels teus acompanyants en cas de patir un accident.
Ves al contingut