A Grup Simon “Tenim un somni, només un somni, seguir somiant en el futur”

Celebrada la Convenció 2022, hem iniciat l’any amb la màxima il·lusió i ambició després de 65 anys d’història ( 1957-2022). Iniciem una tercera etapa de la nostra història sent fidels als valors fundacionals del Grup i a la nostra professió d’assessors. 

Dins de la nostra estratègia Win, els objectius prioritaris són diferenciar-nos de la competència, aportar major valor afegit als nostres serveis, ser socis estratègics de l’empresari i impulsar el creixement dels clients. Per això comptem amb un ampli equip de més de 50 especialistes d’alt rendiment i uns serveis innovadors que donen resposta a les noves necessitats dels clients.

L’exercici 2021 ha estat d’intens treball a través del Comitè de Transformació, format per clients i col·laboradors, havent dedicat moltes hores a esbrinar les autèntiques necessitats dels nostres clients, a crear nous Serveis, a protegir el futur  i impulsar el creixement de les empreses a través de la Nova Gamma Pack, Pack Blindatge de l’Empresa, Reactiva’t, Portal del Client i Auditoria de l’evolució de les empreses.

“L’estratègia win” persegueix, a través de la Diferenciació i Valor Afegit, ser socis estratègics dels nostres clients, ajudar a les organitzacions a evitar riscos, guanyar rendibilitat i créixer”.

Finalment, a efectes del seu control administratiu, volem  informar-lo que no incrementem les nostres tarifes de serveis (excepte clients quotes), així  com li recordem l’increment de l’IPC anual.

Atentament,

Jordi Simon

Director de Grup Simon / Assessors

CATEGORIA:
Veure totes les categories
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Ves al contingut