ELS PACKS IDEALS
PER TU

A Grup Simon ens preocupem per la qualitat dels nostres productes, hem creat un nou estil de servei personalitzat especial per a tu.

Perquè una adequada gestió exigeix una dedicació constant, així com un bon coneixement dels mercats i de tu.

Transferència de vehicles

Pack jubilació

Pack blindatge

Segurpack

Pack assessorament

QUÈ INCLOU CADA PACK?
Com sempre, tot el que puguis necessitar.
TRANSFERÈNCIA DE VEHICLES
165€ TOT INCLÒS
Per vehicles de més de 10 anys.
· Honoraris.
· IVA.
· Taxa de la Direcció General de Tràfic
· Taxa de col·legi de gestors.
IMPORTANT:
Els vehicles de menys de 10 anys han de pagar l’impost de Transmissions Patrimonials. Amb la documentació necessària, podrem calcular l’import exacte d’aquesta taxa.
Documentació necessària:
· Fitxa tècnica del vehicle (fotocòpia).
· Permís de circulació (original).
· Imprès de mandat que ha de ser retornat signat, un pel venedor i l’altre pel comprador. (descarrega el model aquí).
· NIF / NIE originals i en vigor del comprador i el venedor. Si no pot ser l’original, portar fotocòpies compulsades per una autoritat competent (entitat bancària, policia, etc.).
· Contracte de compravenda signat pel comprador i el venedor. (descarrega el model de contracte aquí).
PACK JUBILACIÓ
Planifica la teva jubilació per mantenir un nivell de vida similar al que tens actualment.
L’època de la jubilació ha canviat en els últims anys. Amb l’augment de l’esperança de vida, després de jubilar-se li poden quedar encara tranquil·lament 20 anys de vida, de manera que si la salut ho permet, hi ha molt temps per seguir gaudint de la vida.
Es poden fer aquestes coses que ens van quedar enrere per tenir altres obligacions i menys temps, com haver de compaginar tenir una família a càrrec i un treball que deixa molt poc marge per a les activitats que un vol fer.
Sabies que…
els jubilats del futur cobraran, de mitjana, un 28% menys que els jubilats actuals i, en cas dels treballadors autònoms, fins a un 40% menys.
Vols un pla de pensions?
Comença a estalviar còmodament, per poder disposar d’un capital o una renda en el moment de la teva jubilació, en cas d’incapacitat, gran dependència i en cas de mort per als teus beneficiaris.
Quan hauria de començar a estalviar?
Com més aviat, millor. Pots iniciar l’estalvi en petites aportacions mensuals, incrementant o suspenent-les quan vulguis. També podràs fer aportacions extraordinàries sempre que vulguis, sense superar el límit màxim establert.
Quins avantatges fiscals tenen els plans de pensions?
En la fase d’acumulació de rendes per a la jubilació, aquest producte et permet reduir les quantitats aportades de la base imposable general amb límits marcats en la llei. Podem dir que els plans de pensions són el producte d’estalvi-previsió amb la fiscalitat més avantatjosa.
PACK BLINDATGE
“PackBlindatge Empresa” i “PackBlindatge Família” està pensat per al blindatge del futur de les empreses i/o famílies. Un innovador model d’actuació que comença per ajudar-lo a reflexionar per tal de prendre decisions importants.
T’ajudem a detectar, analitzar, valorar i planificar la prevenció dels riscos inherents a qualsevol societat i/o família, amb la finalitat de blindar i mantenir l’equilibri econòmic de l’empresa i/o família, bàsic per a la seva continuïtat davant de qualsevol imprevist.

Què succeiria si un dels socis decidís acabar la relació amb la seva empresa?
Com faria front l’empresa a les possibles conseqüències econòmiques per exemple per a la substitució d’un dels socis o per adquirir les seves accions?
Quines conseqüències tindria per a l’empresa la incapacitat laboral, defunció d’un dels socis o la postura dels successors que adquiririen els drets de l’empresa?
La resposta a aquestes i moltes altres qüestions relacionades amb l’empresa, amb el Pack Blindatge.

SEGURPACK
Unifica les teves pòlisses i paga menys.
Avantatges:
· Assegurances personalitzades.
· Actualització constant de garanties i cobertures.
· Disposició d’un major pes enfront a l’asseguradora en cas de sinistre.
· Serveis d’assessoria amb un 20% de descompte.
· Declaració de la renda gratuïta pel prenedor principal del pack.
· Avantatges a través de l’APP d’Axa.

Procediment:
· Truca i demana visita.
· Auditoria de les actuals cobertures i primes de les pòlisses.
· Entrega dels resultats juntament amb un estudi comparatiu de les noves cobertures.
· Signatura de les cartes d’anul·lació preventiva de les actuals pòlisses.
· Al seu venciment, procedim a tramitar les altes i baixes de les noves pòlisses.
· Gaudeix del Segurpack.

Simon InverSegur SL es una agència exclusiva d’AXA Seguros integrada dins de GRUP SIMON / Assessors amb més de 60 anys de experiència, amb un equip de més de 50 treballadors, 7 oficines pròpies i especialitzada en l’assessorament integral d’empresas i particulars.


CONTACTA’NS

PACK ASSESSORAMENT

El pack assessorament disposa de tres modalitats i nivells de servei, tant per autònoms com per societats.
Tens la llibertat de contractar la modalitat que inclogui els serveis periòdics que la teva empresa necessiti, amb un preu establert, lineal al llarg de l’any i sense sorpreses ni imprevistos:

· Pack gestoria: Aquesta és la millor opció per a aquells empresaris que busquen un servei bàsic d’assessorament i gestió de la seva empresa.
· Pack assessorament: Aquesta és l’opció més popular per als nostres clients, per a empresaris que volen informació i acompanyament per prendre les decisions adequades i així millorar els resultats i els impostos que paguen.
· Pack Consultoria: Aquesta és la millor opció per a qui vol obtenir grans resultats en la seva empresa, fent un seguiment constant de la seva evolució i prenent decisions que permetin millorar contínuament amb el mínim cost fiscal possible.

també comptem amb assegurances i
cobertures especials
Per l’administració pública i cobertures mediambientals.

ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Vull blindar el meu futur

POOLES (riscos mediambientals i altres)

Vull blindar el meu futur

Ves al contingut