Consells per als emprenedors

Si t’estàs plantejant crear la teva pròpia empresa, com emprenedor has de tenir en compte diversos passos abans de fer-ho

Abans d’iniciar el teu projecte t’aconsellem 2 passos previs importants que han de blindar al màxim el teu projecte per evitar qualsevol error que pugui acabar amb les teves il·lusions i pugui comportar-te conseqüències econòmiques no desitjades.

El primer és fer un Pla de Negoci realista amb una projecció econòmica a 3-5 anys. Aquest Pla has de realitzar-lo tu mateix però  és convenient fer-lo amb l’ajuda d’un especialista experimentat.

El segon, i depenent del teu projecte i de la teva experiència, és escollir un company de viatge de màxima confiança i que cobreixi totes les teves necessitats, tant les previstes com les imprevistes.

Per això és important distingir les diferents funcions entre Gestor, Assessor i Consultor.  La funció d’un gestor és la de tramitar els documents davant les Administracions Públiques. La funció d’un Assessor, a part de les del gestor, és acompanyar-te i centrar-se en analitzar constanment l’evolució de la teva empresa i aconsellar-te mesures correctores en cas de desviacions. I finalment la funció del Consultor és la de donar solucions a problemàtiques concretes que precisin d’un superespecialista en una matèria concreta.

Per fer una comparació fàcil de les tres opcions, és com la del metge de família per a temes generals, la de l’especialista i la del cirurgià superespecialista. No sempre precisaràs de les tres opcions, però és molt convenient que aquells en qui dipositis la teva confiança respecte a la teva empresa, tinguin la possibilitat d’oferir-te els tres Serveis, per no haver de recórrer a altres que desconeixen la teva empresa.

CATEGORIA:
Veure totes les categories
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Skip to content