Si el client ve a tu és que tu no has anat a ell

Si el client ve a tu és que tu no has anat a ell

Aquest és el pitjor indicador que pot existir en un despatx professional. Si el client t’està dirigint és que estàs acabat. Aquesta segueix sent la manera natural d’actuar de moltes gestories. Esperar que el client sol·liciti un tràmit, gestionar-lo i cobrar-lo. Malauradament encara hi ha clients i també gestories que aposten per aquest servei de pura tramitació administrativa, però la realitat ens demostra que els empresaris necessiten molt més que gestió. Necessiten de l’assessorament professional i especialitzat de les quatre columnes que sostenen l’empresa -fiscal, laboral, comptable i jurídic- i precisa a més d’un soci de màxima confiança que l’ajudi a potenciar i fer créixer l’empresa.

Si el client t’ha de dirigir, estàs acabat

El client és algú que deixa tot a les nostres mans i es desentén però està molt pendent de com actuem i de les oportunitats que ha perdut per culpa del seu assessor. Els clients, actualment, estan molt informats, són més exigents i tenen la necessitat d’un servei molt més professional, ja que la gestió de la seva empresa s’ha complicat per la crisi i per les normatives.

A Grup Simon Assessors volem que els nostres clients se sentin compresos i acompanyats en les necessitats del dia a dia. Aquest és el nostre compromís: avançar-nos a les necessitats dels clients i pensar per i per a ells per impulsar el seu creixement.

 

CATEGORIA:
Veure totes les categories
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Ves al contingut