L’experiència del client, clau per a la fidelització

Des de Grup Simon aconsellem a les empreses que estiguin enfocades a sorprendre els clients amb experiències diferencials i personals

Davant del nou model de client actual, molt més informat,  més exigent i infidel alhora, les empreses només disposem de l’estratègia  de l’ experiència de client basada en generar vincles emocionals com a única forma de competir. Satisfer les seves necessitats i exigències en el moment que vol i de la forma que ho vol, és el primer pas, però el segon ha d’estar enfocat a sorprendre’l  amb experiències diferencials i personals, ja que a l’ hora de decidir la contractació d’un servei, el que primer valora es l’experiència que l’hi ofereix la marca per sobre del servei o preu.

Aquest nou model de client busca i compara diferents marques abans de comprar, però el que més mira és la millor experiència, i aquesta es des de el primer contacte abans de contractar, el de durant la relació i tot el que serà posterior. Si tot aquest procés no es una constant experiència, el client marxarà.

CATEGORIA:
Veure totes les categories
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Ves al contingut