INNOVACIÓ DE DINS A FORA PER EVOLUCIONAR

Els conceptes tradicionals econòmics, polítics i socials ja no tenen cap sentit, però sembla que els seus principals actors estan interessats en preservar els seus particulars interessos i seguir en l’immobilisme i no acceptar l’evolució. Però per molt que es resisteixin a acceptar-ho única cosa certa és, que si fan un simple cop d’ull a la situació d’avui de tots els sectors, és que res és igual i que els grans conceptes tradicionals s’enfonsen pas a pas i dia a dia i que els agafa per sorpresa el canvi.


S’està produint un trencament del passat en tots els nivells i si no, vegem com està l’economia, els bancs, els partits polítics i la pròpia societat a Espanya, a Europa i al món. Avui res ni ningú és igual a tan sols fa uns anys i res no pot seguir igual, vistos els resultats, encara que molts s’entestin en no acceptar l’evolució.


Per tot això, els nous reptes que planteja l’economia, els canvis tecnològics, la competència ferotge i el canvi de mentalitat dels propis clients ens obliga a tots a imitar les àguiles – anar al capdamunt de la muntanya, aïllar-nos, arrencar-nos el vell plomatge, esmolar les ungles i escaig – per treure’ns tot el vell de sobre i preparar-nos per un segon vol perquè el primer ja ha acabat.


En el món empresarial l’empresari ha de ser més que mai visionari, renovar la mentalitat del seu equip per incrementar la força de la innovació que empenyi a la seva empresa cap a l’evolució i el progrés i que li permeti i obligui a canviar i adaptar-se a les noves realitats i conceptes.


Per aconseguir l’èxit, hem de ser capaços de superar tres grans reptes: canviar la nostra pròpia mentalitat i la dels equips, desfent de paradigmes del passat, imaginar i determinar el camí a prendre en recerca de nous horitzons, estar segurs que la innovació presideixi els nostres canvis i assegurar-nos de no entrar en processos ambigus i espasmòdics que provoquin desesperació al no aconseguir creixements immediats esperats.


Les empreses han d’innovar des de dins a fora. Si només es fa des de fora possiblement no es percebran les oportunitats internes. Conèixer el centre del negoci i el seu potencial és bàsic perquè com més s’allunyi l’organització del centre, més riscos corren.


Per a això es fa necessari detectar si és la manca d’opcions del sector, o de la competència o si és l’immobilisme que presideix, i que és la causant de la incapacitat d’innovar des del centre de l’empresa i que porta a l’estancament en comptes del creixement.


Per això redefinir la missió de l’empresa i fer realitat el missatge és una cosa essencial.


En el nostre grup tenim un únic objectiu “Sorprendre i atraure els clients” amb innovadors serveis d’alt valor que comportin noves solucions, acompanyament i tranquil·litat al client en base al nostre eslògan.

“Nous Horitzons / Nous Conceptes”

GRUP SIMON / ASSESSORS

CATEGORIA:
Veure totes les categories
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Skip to content