Hem de situar-nos a l’ull de l’huracà

GRUP SIMON / AXA es llança a la Transformació Digital.

“Hem de situar-nos a l’ull de l’huracà” senzillament perquè avui és ja demà.

Jordi Simon Comalada / Director General / Gener 2018

 

A Grup Simon, estem convençuts que el 60% dels despatxos professionals espanyols no existiran en la seva forma actual al 2021 a causa de la transformació digital. La transformació digital avança i prova d’això és que el 80% dels despatxos es veuen impactats per aquest procés i que només un 15% identifica les startups com les causants de que les seves organitzacions es vegin obligades a pujar al carro de la digitalització.

Davant d’aquests nous reptes i juntament amb la nova fusió produïda, el Grup haurà d’insistir en el “Pla de Transformació de persones i equips” i afrontar una nova etapa de “Transformació total de processos” encarant així els desafiaments de la innovació digital.

El Grup està focalitzant els seus esforços per buscar una major interacció i relació amb els seus més de 15.000 clients, involucrant als seus 50 col·laboradors en aquest ambiciós projecte per tal d’incrementar la confiança.

Jordi Simon defineix, de manera clara, els objectius de transformació de GS: Hem de reiniciar els processos de gestió i oferir solucions molt més intel·ligents“, és a dir, donar solucions més fàcils, més àgils i més còmodes.

Més fàcils en la forma en què gestionem els serveis i la forma d’operar els nostres processos diaris. Més àgils gràcies a la tecnologia que agilitza el nostre desenvolupament i temps de comercialització. Més còmodes per als clients, podent operar les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any des de casa.

Actualment estem utilitzant tota la informació i tecnologia al núvol i comptem amb un programa de gestió particular (Mondariz) que ens permet integrar tots els processos i gestions que necessita el client de manera metòdica i controlada. Per a això hem procedit a un canvi total de l’Equip iWork a través d’acords amb Esolvo per al maquinari; Arluk per al desenvolupament de l’aplicació Mondariz i manteniment webs; Assessoria i Seguretat Informàtica per buscar el màxim grau de protecció dels nostres sistemes informàtics; i un “Technician in digitalization transformation” amb àmplia experiència en la digitalització de processos i el desenvolupament de les App necessàries per donar un tomb a la nostra forma d’actuar i servir al client de manera fiable.

El nostre objectiu final és aconseguir una transformació total d’equips i processos al 2020 per tal de ser més  forts i aconseguir ser el referent preferent per als nostres clients.

Jordi Simon Comalada

CATEGORIA:
Veure totes les categories
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon

Volem protegir la seva jubilació i la de la seva família. Benvolgut client, En primer...

read more
Skip to content