Està nostre despatx preparat per a ser una empresa digital?

La revolució digital ha transformat el mercat per a qualsevol sector. Les transformacions han estat i són cada vegada més ràpides. Just acabem d’assimilar una nova tecnologia que ja arriba una altra que suposa una revolució més gran.

Les organitzacions han d’adaptar-se als canvis ràpidament si no volen ser expulsats del mercat per nous actors més àgils i preparats per assumir i treure-li el màxim profit a aquests canvis.

Cada vegada més, la tendència serà convertir-se en una empresa digital, capaç d’adaptar a mercats canviants, en els quals:

• Els clients són digitals. Ara el digital està present en cada aspecte de la vida dels clients: quan veuen la televisió, quan compren un producte, quan qualifiquen un hotel, quan participen en un club de lectura, etc.

• Els canals són digitals. El digital ha transformat la manera en què els clients descobreixen, exploren i compren productes i serveis, permetent-transcendir les barreres dels canals tradicionals.

• Els competidors són digitals. Companyies disruptives digitals desafien els models de negoci tradicionals, atraient clients de maneres noves i originals. Així, poden guanyar ràpidament quota de mercat i transformar-se de start-ups en poderosos competidors en pocs anys.

• Els productes són digitals. Les tecnologies digitals creen oportunitats per sumar nous serveis a productes físics, obrint les portes a noves experiències i fonts d’ingressos.

• Les operacions són digitals. S’utilitzen les noves tecnologies per a moltes activitats de producció, logística o distribució.

• El coneixement és digital. Les empreses disposen de molta informació que poden utilitzar en benefici de les seves relacions amb els clients i de les seves vendes.

• Els empleats són digitals. Com a consumidors digitals que també són, veuen l’accés a la tecnologia mòbil i social com un aspecte crític per a l’eficiència, en canviar la forma en què interactuen entre ells, amb els clients i els proveïdors externs.

CATEGORIA:
Veure totes les categories
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Skip to content