Avís legal

Per complir amb la normativa definida a la Llei 34/ 2002, del 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

ASSESORIA ECONOMICA ADMINISTRATIVA JURIDICA, S.L.

Domicili Social: carrer Barcelona, 16 principal 17002 Girona. NIF: B17385717. Inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el Tom 628, Secció 8, Foli 35, Full GI 12108, Inscripció 1a.

INVERSEGUR A.G. DE ASSEG. S.L.

Domicili Social: carrer Barcelona, 16 principal 17002 Girona. NIF: B17385733. Inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el Tom 628, Secció 8, Foli 27, Full GI 12106, Inscripció 1a.

PROPIETAT INTELECTUAL

Tots els continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els documents sonors i qualsevol altre material, són propietat de GRUP SIMON Es reserven tots els drets d’explotació.
Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del contingut d’aquest pàgina web sense autorització expressa i per escrit del titular.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS I ELS ENLLAÇOS

GRUP SIMON no assumeix la responsabilitat de les infraccions en que puguin incórrer els usuaris o dels danys i perjudicis causats per l’ús d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís.

GRUP SIMON tampoc assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i/o possibles errors als enllaços als quals es pot accedir a través de la nostra pàgina web L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ésser del seu interès.

Skip to content