UN GRUP
EN CONSTANT REDIFINICIƓ
DE LA PROFESSIƓ

GrĆ cies a la innovaciĆ³ i l’evoluciĆ³ constant dels nostres serveis.

MISSIƓ

La nostra Ćŗnica missiĆ³ Ć©s convertir-nos en l’assessoria de capƧalera de les famĆ­lies i empreses.

Com a professionals de lā€™assessorament, estem obligats a pensar pels clients, avanƧant-nos a totes les seves necessitats, per buscar la seva mĆ xima protecciĆ³ a travĆ©s dā€™una completa gamma de serveis i productes que hem elaborat, durant mĆ©s de sis dĆØcades, amb esforƧ, experiĆØncia i innovaciĆ³.

VISIƓ

Lā€™ambiciĆ³ del Grup Ć©s innovar per evolucionar, crĆ©ixer per fer-nos mĆ©s forts, mĆ©s segurs, i aconseguir ser el Grup escollit dels clients.

Per aconseguir-ho, ens focalitzem cap a lā€™ampliaciĆ³ constant de serveis i de la nostra Ć rea geogrĆ fica dā€™influĆØncia.

VALORS

Determinen un Ćŗnic sentit colĀ·lectiu del nostre estil dā€™actuar:

Ā· TransparĆØncia i confianƧa.
Ā· Professionalitat i experiĆØncia.
Ā· Qualitat i compromĆ­s.
Ā· OrientaciĆ³ al client.
Ā· EvoluciĆ³ i innovaciĆ³.
Ā· Seguretat i garanties.

PER QUƈ GRUP SIMON?

Fundat el 1957 per Pere Simon BruguĆ©s, el Grup porta 65 anys dā€™evoluciĆ³ i dā€™innovaciĆ³ constant per oferir als nostres clients i colĀ·laboradors el nostre millor servei. Un equip de mĆ©s de 45 colĀ·laboradors dā€™alt nivell professional i mĆ©s de 15.000 clients avalen la nostra trajectĆ²ria.
El nostre propĆ²sit Ć©s poder acompanyar-te tota la vida

Ens adaptem

La nostra fita Ć©s, a travĆ©s de la innovaciĆ³ constant, adequar la nostra actuaciĆ³ a les necessitats socials del futur, pensant globalment i actuant localment, i aconseguir ser un Grup de referĆØncia i de mĆ xima confianƧa.

NotarĆ s la diferĆØncia!

Estem motivats

Les nostres vies mestres dā€™actuaciĆ³ passen per lā€™autofinanƧament i el desenvolupament continu de la motivaciĆ³ i la implicaciĆ³ de les persones en lā€™ambiciĆ³s projecte del Grup.

L’ĆØxit depĆØn de la motivaciĆ³

Treballem amb estratĆØgia

Apostem per la diversificaciĆ³, el multiservei i l’estratĆØgia, per tal d’adaptar-nos exactament al que necessites i abastant-ho tot. A mĆ©s, el nostre compromĆ­s amb tĆŗ serĆ  sempre constant i ens encarregarem d’assessorar-te en tot allĆ² que necessitis.

Actuem amb intelĀ·ligĆØncia

MĆ©s de 65 anys d’experiĆØncia
en assessoria i consultoria estratĆØgica

LES NOSTRES ESTRATƈGIES 2022-2025
Des de fa mĆ©s dā€™un any hem treballat conjuntament amb un equip format per professionals de les diferents Ć rees i clients per tal dā€™analitzar les seves autĆØntiques necessitats i decidir les noves estratĆØgies del Grup.
Aquestes estan basades en la DiferenciaciĆ³, el Valor afegit dels serveis i la Rendibilitat del Grup i tot aixĆ² amb un Ćŗnic objectiu: Impulsar al client cap al creixement, estalviant-li impostos, reduint-li riscos i ajudant-lo en la presa de decisions.
Aquesta Ć©s la polĆ­tica a la qual fa referĆØncia el nostre eslĆ²gan ā€œWin-Winā€.

ASSESSORS ESPECIALISTES
Per autĆ²noms, empreses i particulars

Assessoria
administrativa

Assessoria
fiscal

Assessoria
jurĆ­dica – mercantil

Assessoria
transaccional

Assessoria
comptable

Assessoria
laboral

Assessoria
patrimonial

Contacta’ns

EL NOSTRE EQUIP

Multidisciplinar, especialitzat i amb motivaciĆ³

Skip to content