Estratègia Win-Win

GRUP SIMON aposta per la nova estratègia “Win-Win”. “Si creix el client, creixem nosaltres”

Una cosa tan fàcil com això i tan difícil com fer-ho realitat.

Volem tractar de donar poder a el client perquè conegui i valori l’impacte del nostre model de nova generació.Aquesta és la conclusió que hem arribat després de l’experiència que ens han aportat els clients sobre la necessitat de disrumpir el sector madur dels despatxos professionals amb un model de nova generació “Win-Win”.

La ràpida transformació dels clients, els treballadors i l’Administració, l’ancoratge del 80% dels despatxos en continuar oferint serveis “commoditys” amb poc valor afegit i la guerra “low cost” està provocant dificultats en el sector.

Volem tractar d’empoderar el client perquè conegui i valori l’impacte del nostre model de nova generació

Fa dos anys, que els nostres Equips d’Innovació i iWork han estat treballant per resoldre els reptes dels empresaris. El nostre objectiu ha estat redefinir un model de nova generació que aporti rendibilitat i creixement a l’empresari.

Volem tractar de donar poder al client perquè conegui i valori l’impacte del nostre nou model d’actuació. Avui l’empresari se sent molt sol a l’hora de prendre decisions importants i precisa d’un equip de màxima confiança que l’orienti i ajudi a créixer simplement perquè si creix el client, creixem nosaltres.

CATEGORIA:
Veure totes les categories
MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Skip to content