El futur dels despatxos

El futur dels despatxos

Ajudar a transformar el client en aquesta nova era de la Revolució Digital, garantir l’accés a tota la seva informació dins el concepte 24 / 365 (les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any), acompanyar constantment a l’empresari i empresària en la presa de decisions i posar el focus en dirigir el creixement de les empreses, són els quatre prioritats que ens hem fixat al Grup Simon Assessors a curt termini. I s’adapten plenament al nostre objectiu  que vam impulsar en la nostra convenció d’inicis d’any: Because we know how.

És per aquest motiu que al Grup hem fet una elecció estratègica forta i sense precedents a: la nova figura del “Business Coach” com a soci de confiança dels empresaris i empresàries per ajudar-los i ajduar-les en la seva tansformació. La visió del nostre director general, Jordi Simon, és d’agraïment a l’equip per voler afrontar els nous reptes del futur.

Jordi Simon: “No volem que els empresaris i empresàries se sentin sols i soles en la presa de decisions”

Estic encantat d’assumir la direcció general amb l’acompanyament d’un excel·lent equip proactiu i decidit a assolir la transformació total de la tradicional gestoria. L’entorn i els necessitats dels clients estan evolucionant amb rapidesa i l’única resposta possible és avancar-se a la nova realitat. En un futur a curt termini, arribarà la lògica Win-Win als despatxos professionals i amb l’obligació d’unir esforços, oblidant els egoïsmes, per avancar amb més rapidesa i força. Ho veurem!

Felicitats i gràcies a Xavier Alcantarilla i als equips col·laboradors pel gran treball que han estat realitzant a diari durant els darrers sis mesos.

MÉS ENTRADES D’AQUESTA CATEGORIA
Novetats Grup Simon
Skip to content